Bluff!

Imorse tänkte jag att jag skulle skinka in min deklaration via nätet, men jag hoppade över det. Det såg helt plötsligt inte alls lika ”bra” ut. Tydligen ville dom ha mer skatt förra året än tidigare år även om jag har tjänat samma summa. Skit konstigt. Sen ska ju den där förbannade svenska kyrkan ha pengar också. Men det ska det faktiskt bli ändring på. Jag tackar ändå för pengarna jag får! Dom räcker gott och väl.

Senare under dagen fick jag en bluff (enligt mig) per brev. Beställde ju förnyelse på min allergimediciner för ett tag sen, nu fick jag en faktura på att dom har förnyat recepten. Tydligen tar Kalmar Landsting betalt även för det. Aldrig varit med om det tidigare! 60kr för att få ett jävla recept som du sen får betala pengar för att hämta ut. Idioti.

I övrigt så hade vi vår första lektion i forskningsmetodik idag. Det var lite på tiden då våra 2 tidigare lektioner har blivit inställda. Tyvär känner jag nog likadant för den som jag gör för arbetspsykologin. Får se om det blir nån förbättring till nästa gång.

Imorgon är det dags för tenta igen. Tack och lov så har vi inga ord med överhuvudtaget den här gången! Vi körde sista idag enligt planeringen och tydligen slipper vi det helt och hållet imorgon. S.K.Ö.N.T!

Nu ska jag ut och motionera!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s